Translate this site

Laser Dave


met de Yak Nuovo Laser

Mad Science Tattooing werkt samen met Laser Dave.

Laseren wordt bij ons twee keer per maand op zaterdag (bel of mail voor de exacte data) in de shop aangeboden,om zo van je oude tattoo iets nieuws te kunnen laten maken (cover-up) of de tattoo compleet weg te halen (indien mogelijk).

Wat doet laseren en hoe werkt laseren?
Lasers werken door middel van intense licht impulsen die ervoor zorgen dat de tattoo pigmenten(inkt) in kleinere deeltjes worden verdeeld en daardoor makkelijker na het laseren afgevoerd kunnen worden door het lichaam.

Omdat de huid uit meerdere lagen is opgebouwd, zijn er meerdere behandelingen nodig om elke keer weer een nieuwe laag te kunnen behandelen.

Voor elk kleurpigment(inkt) is een andere laser/licht sterkte nodig, om zo de pigmenten(inkt) het beste te kunnen verdrijven uit je huid.  De laser richt zich alleen op tattoo pigmenten(inkt) zonder de omliggende huid te beschadigen.  

Laseren.
Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de grootte, plaatsing, gebruikte pigmenten(inkt) en de diepte van de tattoo.

Het compleet weglaseren van je tattoo vergt meer sessies dan wanneer je ervoor kiest je tattoo te laten coveren. Voor het compleet verwijderen van je tattoo heb je gemiddeld 6-8 sessies nodig.

Bij een cover-up hoeft je oude tattoo niet compleet weg te zijn en kan er vaak na 1-3 keer laseren al wat anders - veel mooiers - overheen gezet worden.

Tussen de behandelingen door zit een geneestijd van 8 weken zodat de huid goed kan herstellen. Het dus belangrijk geduldig te zijn!

Mad Science Tattoo
070-362 43 17
info@madsciencetattoo.nl

 

Werk van deze artiest: